DESCRIERE
Cunoscut din vechiul tinut al Mesopotamiei, incarcat cu istorie si cu gust, bulgurul este o minune in bucatarie datorita proprietatilor sale nutrionale. Bulgurul este un tip de grau cu bob dur ce nu a trecut prin prelucrari masive, avand deci o calitate mai ridicat spre deosebire de alte sortimente. Mixul de pilaf bulgur cu ciuperci are o aroma desavarsita, fiind destul de satios pentru o masa de sine statatoare. Este apreciat de vegetarieni si de persoanele care tin post. Bineinteles, poate fi servit cu succes si ca garnitura alaturi de carne sau alte preparate, fiind un ajutor de nadejde in bucatarie.
Acest produs face parte dintr-o categorie speciala a produselor Ready To Eat datorita ambalajului premium. Tehnologia avansata utilizata pentru vidare si ambalare, fara conservanti si fara coloranti, permite ca gustul si aroma produsului sa ramana intacte. Astfel tu te poti bucura de mancare proaspata, ca si cum ar fi gatita pe loc, de o mama grijulie care iti face toate poftele.
SFATURI & TRUCURI
Bulgur Pilaf + Ciuperci inseamna sanatate delicioasa, usor de pregatit oriunde ai fi. Asa ca il poti lua la birou ca sa-l servesti la pranz sau cand faci o pauza. Dar datorita ambalajului destept poate fi luat chiar la un picnic in natura alaturi de familie.
INGREDIENTE
Apă, bulgur (grâu dur) (30%), ciuperci (11%), ulei vegetal (ulei de floarea soarelui, ulei de măsline) (6%), sare, ceapă, usturoi.
ALERGENICE
Conține gluten de grâu
CONDIȚII DE DEPOZITARE
Păstrați la temperatura camerei (25 ° C) departe de lumina soarelui. După deschidere, trebuie păstrat la frigider (+ 4 ° C) și consumat în 2 zile
TERMEN DE VALABILITATE
18 luni
DESCRIEREA PROCESULUI:
Toate ingredientele sunt introduse într-un mixer încălzit, după o secvență preterminată. După procesul de amestecare și încălzire pentru un anumit timp, lotul este injectat în ambalaje. Pachetele sunt sigilate, etichetate și depozitate.