1. Termene de livrare:

Termenele de livrare obtinute sunt intre 24 si 72 de ore de la receptia comenzii complete si achitarea integrala a acesteia. 

Produsele noastre sunt realizate câteodată pe bază de comandă, ceea ce face ca durata de producție și livrare să fie de maxim 30 zile calendaristice începând cu ziua confirmării comenzii.

 

Comenzile sunt procesate cât mai curând după plasarea comenzii, în intervalul Luni – Vineri 10:00-18:00. În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program (Luni – Vineri 10:00-18:00) sau în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal un termen scurt, după care revin la expeditor.

 

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, ne livrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea:

– blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;

– căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;

– cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc.;

– nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

2. Taxe de livrare si transport:

Facem tot posibilul ca dumneavoastra sa primiti produsele in cel mai scurt timp.

3. Tarife livrari:

Pentru comenzile mai mici de 250 lei, costul livrarii este calculat in functie de greutatea produselor, iar pentru comenzile ce depasesc 250 lei livrarea este gratuita.

Preturile contin TVA.

4. Returnarea produselor

In calitate de consumator, aveti dreptul de a ne notifica in scris ca renuntati la achizitia produsului, cu invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea pachetului. Produsele cumparate pot fi returnate in ambalajul original, sub angajamentul scris ca nu s-a intervenit in niciun fel asupra acestora. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului, cu acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea.